16 december 2022 

Water World komt met nieuwe 3,5kW pod motor

Op de Metstrade 2022 is de nieuwe 3.5 kW WaterWorld POD aandrijving geïntroduceerd. Een mooie aanvulling op de bestaande line-up inboard elektromotoren van Water World met vermogens van 4 tot 15 kW voor stand alone of hybride toepassing.
De WaterWorld pod motor kenmerkt zich door de aerodynamische vormgeving met een hoge efficiëntie. De robuuste constructie maakt de motor minder kwetsbaar bij impact en de direct drive zorgt voor een hoog koppel en dynamische prestaties.


Standaard word de elektrische POD motor geleverd met een stijlvol vormgegeven bedieningshendel en digitaal display zoals u van Water World gewend bent. De Nieuwe POD motor kan ook als geïntegreerd systeem met de WaterWorld Lithium batterijen geleverd worden. The next step in pod drives!
De nieuwe pod motor is in de loop van januari 2023 leverbaar.  Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen
Over de schrijver
Andre Kuijt directeur / eigenaar van AK Maritime service. Technische dienstverlening voor de beroepsvaart / scheepswerven en rederijen tevens elektrisch varen specialist. AK Maritime Service bestaat sinds 2009 en is in die jaren uitgegroeid tot een brede service verlener. Door de interesse in het elektrisch varen heeft Andre de laatste jaren heel veel ervaring en informatie vergaard die hij regelmatig met de buitenwereld deelt in de vorm van blogs en artikelen.
Reactie plaatsen