22 augustus 2023 

Nieuwe verlaagde prijzen water world 48 volt 6500 lithium accu

In het streven naar voortdurende innovatie en duurzame vooruitgang, heeft Water World vorig jaar met trots de WW 48-6500 lithium accu geïntroduceerd. Dit hoogwaardige product, in eigen huis vervaardigd, heeft niet alleen de markt veroverd maar heeft ook een nieuwe standaard gezet voor elektrisch varen. Wij willen u op de hoogte brengen van een opwindende ontwikkeling - door een groeiend productievolume zijn we verheugd aan te kondigen dat de prijzen van deze accu's met meer dan 10% verlaagd zijn.

Water World 48-6500 accu, een krachtige bron van duurzame energie

De Water World 48-6500 accu, een krachtige bron van duurzame energie, werkt op een 48 V en beschikt over een bruikbare capaciteit van 6,5 kWh. Met veilige en efficiënte LFP (lithium-ijzer-fosfaat) cilindrische cellen die gehuisvest zijn in een robuuste aluminium behuizing, is deze accu specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elektrische vaartuigen. Een opmerkelijke levensduur van meer dan 4000 laadcycli bij 80% ontlading onderstreept de duurzame en betrouwbare aard van deze accu. Zelfs voor kleinere sloepen en zeilboten is één WW 48-6500 accu in combinatie met de WW 4 kW motor vaak al voldoende. Voor wie meer vermogen vereist, biedt de mogelijkheid tot parallel schakelen een uitbreiding van de capaciteit tot maar liefst 52 kWh.

De verlaagde prijzen van WW 48 volt 6,5 kWh lithium accu

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe adviesverkoopprijs van de WW 48-6500 accu wordt verlaagd van € 5.600,- naar € 4.895,-, inclusief 21% btw*.( zonder lader en batterij link ) Deze nieuwe prijs is van toepassing op orders geplaatst vanaf dinsdag 22 augustus 2023. We zijn ervan overtuigd dat deze prijsverlaging elektrisch varen nog toegankelijker zal maken voor enthousiaste watersportliefhebbers en duurzaamheidsvoorstanders.

Een van de meest onderscheidende aspecten van het WaterWorld systeem is de volledige integratie ervan. Dit systeem, bestaande uit essentiële componenten zoals motor, regelaar, display, gashendel en accu's, wordt niet alleen met stroomkabels verbonden, maar ook via een dataverbinding. Deze geavanceerde aanpak stelt het 'brein' van het systeem - de regelelektronica en software - in staat om nauwkeurig en real-time informatie te verkrijgen over de werking van alle componenten. De monitoring van de laadtoestand van de accu's en andere parameters, zoals stroom en temperatuur, draagt niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring, maar verlengt ook de systeemgarantie tot 3 jaar. Deze zorgvuldige bescherming biedt gemoedsrust en betrouwbaarheid aan alle gebruikers.

Lokale productie van Water World lithium accu

Bij het nastreven van duurzaamheid is het verminderen van transportafstanden essentieel. Duurzaam is ook producten die lokaal vervaardigd zijn. WaterWorld is trots op het feit dat de WW 48-6500 accu en het volledige systeem in Nederland worden geproduceerd, waarbij een groot deel van de componenten uit Nederland en Europa afkomstig zijn. Dit benadrukt de toewijding aan duurzaamheid in elk aspect van de activiteiten.

De WaterWorld accu's, variërend van 4 kW tot 20 kW, bieden een breed scala aan mogelijkheden voor zowel motor- als zeilboten tot ongeveer 12 meter lengte. Met het veilige en gebruiksvriendelijke 48 V-systeem leggen we de kracht om duurzaam te varen rechtstreeks in uw handen.

Kortom, met de prijsverlaging van de Water World 48-6500 accu en de voordelen van het geïntegreerde WaterWorld systeem, is de toekomst van elektrisch varen helderder dan ooit tevoren. We kijken ernaar uit om samen met u een duurzame golf van verandering te creëren op de Nederlandse wateren.

Prijzen WW 48 volt 6500 incl lader en batterij link en incl 21% BTW:

6.5 KW ACCU-SET1 x WaterWorld 48-6500 LFP accu inclusief 15 A lader, batterylink en datakabels€ 5.750
13 KW ACCU-SET2 x WaterWorld 48-6500 LFP accu inclusief 35 A lader, batterylink en datakabels€ 10.900
19.5 KW ACCU-SET3 x WaterWorld 48-6500 LFP accu inclusief 35 A lader, batterylink en datakabels€ 15.750
26 KW ACCU-SET4 x WaterWorld 48-6500 LFP accu inclusief 35 A lader, batterylink en datakabels€ 20.650
Over de schrijver
Andre Kuijt directeur / eigenaar van AK Maritime service. Technische dienstverlening voor de beroepsvaart / scheepswerven en rederijen tevens elektrisch varen specialist. AK Maritime Service bestaat sinds 2009 en is in die jaren uitgegroeid tot een brede service verlener. Door de interesse in het elektrisch varen heeft Andre de laatste jaren heel veel ervaring en informatie vergaard die hij regelmatig met de buitenwereld deelt in de vorm van blogs en artikelen.
Reactie plaatsen