Elektrisch varen inbouw

Verschillende merken en type systemen welke wij in kunnen bouwen. Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar de mogelijkheden van uw boot. Op basis daarvan kiezen we het systeem wat het beste past.

Elektrische aandrijving inbouwen

U bent een nieuwe boot aan het bouwen en komt bij het vraagstuk aandrijving, dan komt de elektrische aandrijving vast ook wel voorbij.  Misschien is uw huidige motor aan revisie toe dan kan een elektrische motor inbouwen een optie zijn. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden. Voor iedere boot is bijna wel een passende elektrische aandrijving te vinden.

Zelf inbouwen

U koopt een set en bouwt het zelf in uw boot in

Inbouwen met hulp

U koopt een set en bouwt het met hulp van ons in uw boot

Laten inbouwen

U koopt een set wij zorgen dat dit word geïnstalleerd door een installateur

Inbouw keuze en advies

AK Maritime Service heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het elektrisch varen. In deze jaren (al meer dan 12,5 jaar) hebben wij diverse soorten en merken elektrische aandrijvingen ingebouwd. Ieder systeem met zijn eigen voors en tegens. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een systeem samenstellen wat ervoor zorgt dat u jarenlang geruisloos en zonder problemen kan genieten van het elektrisch varen.

100%

Vaarplezier gegarandeerd

100%

Tevredenheids garantie

100%

Dat u nooit meer anders wilt

Accupakket

één van de belangrijkste onderdelen van het elektrisch varen is het accupakket. Misschien nog wel belangrijker daarbij is de acculader. Wat je er niet instopt haal je er ook niet uit. Als ik 200A verbruik tijdens het varen, ik stop er vervolgens maar 100A in dan zul je de volgende keer niet zo lang kunnen varen als je verwacht had. Door onze opgedane ervaring in de afgelopen jaren weten wij welk type accu je nodig hebt voor jouw wensen en de daarbijbehorende acculader. Hierdoor heeft u een uitgebalanceerd systeem en haalt u de gewenste actieradius. Dit zorgt voor het vaarplezier wat bij elektrisch varen hoort.  

Accupakket

Van tractie tot lithium, van AGM tot gel

Accumonitoring

Capaciteit en vaartijd inzichtelijk

Acculader

Acculader afgestemt op accupakket

Bedienings gemak

Elektrisch varen moet genieten zijn. Daarom zijn vrijwel al onze systemen simpel en eenvoudig traploos te bedienen. Simpel van voor naar achteruit. 

De installatie van de systemen is eenvoudig maar doeltreffend met het oog op zo min mogelijk onderhoud en punten waar zich een probleem kan vormen. Wij plaatsen de componenten op een veilige plaats. bijv. acculader niet in dezelfde ruimte als het accupakket, wanneer er natte accu's zonder afvoer gebruikt worden. 

Ja ik wil een elektrisch varen systeem inbouwen