Boten te koop

Verschillende nieuwe en 2de hands boten te koop

ZuidWesterSloep

Aluminium sloepen

2de hands elektrische boten
ZuidWesterSloepen

Aluminium visboten

Motocraft aluminium boten
Aluminium boten

Lillebror aluminium tender sloepen

Lillebror alumnium tender sloepen
Lillebror tender sloepen

2de hands elektrisch boten

2de hands elektrische boten
2de hands elektrische boten

ZuidWesterSloep

Nieuwe aluminium sloepen speciaal ontworpen voor elektrisch varen. Onderhoudsvrije zelflozende sloepen welke tegen een stootje kunnen. ZuidWesterSloepen zijn ontworpen en gemaakt in Nederland. Robuuste, eigenzinnige en voordelige aluminium sloepen.

Aluminium visboten (nieuw)

Aluminium visboten van het merk Marine en Brema. Van marine grade aluminium voor vis of recreatie plezier. Verschillende modellen, lengtes en uitrustingsniveaus verkrijgbaar. Robuust, stabiel maar toch lichtgewicht. 

Lillebror aluminium tender sloepen (nieuw)

Lillebror alumnium tender sloepen zijn een Nederlands product. De sloepen zijn om in te stappen varen en genieten. Onderhoudsvriendelijk, mooi vorm gegeven en in vele uitrustingsniveau's en verschillende modellen te bestellen.

2de hands elektrische boten

Met regelmaat zullen wij 2de hands elektrische sloepen, boten en schepen aanbieden. De voorraad is wisselent. Dus neem voordat u langs komt altijd eerst even contact op of de desbetreffende boot er nog is. De verkoop en verkoop bemiddeling van 2de hands elektrisch aangedreven boten hebben wij een 2de bedrijf voor opgestart en gebeurt vanaf de zomer van 2019 via E-VC Elektrisch Varen Centrum in Heeg.
arrow_drop_up arrow_drop_down