01 december 2019 

Persbericht E-VC dealer van Zuid Wester Sloep

E-VC Elektrisch Varen Centrum dealer van ZuidWesterSloep

In Nederland ontworpen en geproduceerde aluminium sloepen

Heeg 1 December 2019 E-VC Elektrisch Varen Centrum is verheugd te melden dat ze per 1 december 2019 officieel dealer zijn geworden van ZuidWesterSloep. De sloepen van ZuidWesterSloep onderscheiden zich door eenvoud, doordacht ontwerp, probleemloos in gebruik, eigenzinnig en markant. E-VC zal de hele range elektrisch aangedreven modellen van ZuidWestersloep gaan leveren.

Het recent gestarte E-VC Elektrisch Varen Centrum breidt naast het aanbod van bemiddelingsschepen het aanbod nu uit met nieuwe aluminium sloepen van het merk ZuidWesterSloep.

Waarom we juist voor deze sloepen gekozen hebben?De verschillende modellen van ZuidWesterSloep zijn stuk voor stuk breed inzetbaar voor zowel verhuurbedrijven als de particuliere sloepvaarder. De modellen van klein tot groot (5 mtr tot ruim 7mtr) zijn onderhoudsarm, zelflozend en zien er ook nog eens goed uit. Alle boten zijn geschikt om elektrisch mee te varen. Met de stijgende vraag naar elektrisch varen is dit een zeer mooie aanvulling op ons aanbod. Tevens ook nog eens gunstige prijzen met een vanaf prijs van net €8000 voor een casco. De sloepen zijn uit te rusten met verschillende merken elektrische aandrijvingen en verschillende type accupakketten. Groot voordeel van een aluminium sloep is dat er geen antifouling op het onderwaterschip hoeft, tegen een stootje kan. Is er een beschadiging dan hoeft er niet gelijk opnieuw geschilderd te worden. Hij kan gedurende het hele jaar in het water blijven liggen.

Momenteel is E-VC een demo model ZWS525 aan het afbouwen om mee te kunnen proefvaren en langs te gaan bij verhuurbedrijven ter promotie. Dit model zal worden uitgerust met een Torqeedo cruise 0.8 elektrische buitenboordmotor en een lithium accupakket van Rebelcell. Deze versie is uitermate geschikt voor verhuur bedrijven.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wenst u een proefvaart met de ZWS525, neem gerust contact op.

E-VC Elektrisch Varen Centrum
Gouden Boaijum 13
8621CV Heeg
info@e-vc.nl
www.e-vc.nl
Tel 0620034406 – 0683083471

Over de schrijver
Reactie plaatsen