Elektrische buitenboordmotor zorgt aan boord voor rust en geen stank van uitlaatgassen. Met het juiste accupakket en lader voor de juiste toepassing beleefd u jaren plezier aan uw elektrische buitenboordmotor. 

Elektrische buitenboordmotor


Type elektrische buitenboordmotoren

Elektrische buitenboordmotoren worden aan de hek van een boot of in een bun gemonteerd en kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: • Elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde accu.
 • Elektrische buitenboordmotoren met een extern accu pakket.

De motor met geïntegreerde accu hebben een eigen accu met een door de producent bedachte capaciteit, heeft dus geen losse accu’s in de boot nodig. Geschikt voor boten tot +/- 1500kg. De motor met extern accu pakket hebben meestal een groter vermogen en daardoor geen geïntegreerde accu meer omdat dit te groot en zwaar zou worden om te vervoeren.Merken elektrische buitenboordmotoren


Wij verkopen verschillende merken elektrische buitenboord motoren. Waarover hieronder het 1 en ander word beschreven en uitgebreid op ieder zijn eigen pagina.

 

Torqeedo elektrische buitenboordmotoren


Torqeedo is de leider in de markt van elektrische buitenboordmotoren. Torqeedo produceerd in Starnberg Duitsland 1 van de meest advanced elektrische voortstuwingssystemen in de wereld. Verschillende testen van nationale en internationale journalisten zijn het daar iedere keer weer over eens.  Alle Torqeedo motors van 1 tot 80PK leveren de beste overal efficiency in hun klasse, ze zetten accu power  beter om in voortstuwing dan ieder ander. Torqeedo geeft u meer en langere prestaties.Verschillende modellen van Torqeedo: • Torqeedo travel


  De Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotor is het alternatief voor kleine benzine aanhangmotoren. De Torqeedo travel 503 is vergelijkbaar met 1,5pk en de Travel 1003 met 3pk. Met de geïntegreerde lithium accu kunt u dezelfde afstand varen als met de benzine motor met geïntegreerde tank. Veel mensen vragen ons voor welke boot welke Torqeedo travel motor geschikt is. De Travel 503 is geschikt voor boten tot 750kg en de Travel 1003 is geschikt voor schepen tot 1500kg. De Torqeedo travel heeft 60% meer power dan de 503 en de accucapaciteit van de Travel 1003 zorgt voor een langere actie radius.
 • Torqeedo cruise


  De Torqeedo elektrische buitenboordmotor met groter vermogen hebben geen geïntegreerde accu. Dit wordt te zwaar en te groot om te vervoeren. Men moet hier denken aan accu capaciteit van +/- 180Ah bij 24V of 48V. Dit houdt in dat er minimaal 2 of 4 accu’s gebruikt moeten worden .De Torqeedo cruise wordt doormiddel van bijgeleverde accukabels aangesloten op het gekozen accupakket. De Torqeedo cruise is er als Tiller versie. Deze is dan met de hand te sturen door middel van een hendel/handvat. Hij is er ook als Remote versie. Speciaal voor boten met afstandbediening en gasbediening op afstand.De Torqeedo Cruise kan geleverd worden met een extern accupakket en lader. Voor iedere toepassing en verschillende wensen hebben wij ook verschillende soorten accupakketten en laders in het assortiment.Deep blue elektrische buitenboord motor

 • Deep Blue


  Torqeedo Deep Blue is de eerste hoog voltage elektrische aandrijving welke in serie productie is genomen. Deep blue is een volledig geïntegreerd systeem waarbij alle componenten ontworpen zijn om op elkaar te passen en perfect samen te werken. Een concept dat uniek is op het gebied van veiligheid, prestaties en range. Beschikbaar in 40 en 80Pk versies afstand bediend en tiller bediend.

Talamex elektrische buitenboordmotor (fluistermotor)
Talemex elektrische buitenboord motor

Talamex elektromotoren zijn krachtige motoren voor een mooie prijs.

Bediening Talamex elektrische buitenboordmotor


De elektromotor word bediend met een telescopische helmstok waarop 5 versnelling vooruit en 3 versnellingen achteruit zitten. De diepte en stuurdruk is traploos regelbaar.

Geschikt voor


De Talamex elektrische buitenboord motoren zijn geschikt voor zowel zoet,zout als brakwater.

Accudisplay


Bovenop de motor bevind zich het accudisplay, hierop kunt u aan de hand van LED lampjes zien hoe vol de accu nog is.

Talemex modellen


De Talamex elektromotoren worden geleverd in vier verschillende modellen. De TM30 voor bootgewicht tot max 850kg, de TM40 voor bootgewicht tot 1200kg, TM48 voor een bootgewicht tot 1450kg en als laatste de TM58 voor een bootgewicht tot 1850kg.

 


Minn Kota elektrische buitenboordmotor (fluistermotor / trolling motor)


Minn Kota elektrische buitenboord motor


De Minn Kota elektrische buitenboordmotor is èèn van de marktleiders in elektromotoren voor vis en diverse andere boten. De elektrische buitenboord motor van Minn Kota, zag in 1934 het levenslicht. De kwaliteit van de elektrische motoren van Minn Kota zijn ongeëvenaard.

Assortiment Minn Kota


Met het grote assortiment aan verschillende motoren is er voor elke boot een passende elektrische buitenboord motor te vinden.  Boeg- en spiegelmontage, motoren voor zoetwater en zoutwater geschikt van rubberboot tot pontonboot.

Prijs Kwaliteit van Minn Kota


Bent u op zoek naar een elektrische trolling motor met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding dan is een elektrische buitenboordmotor van Minn Kota de juiste keuze.

Er is bij ons al een elektrische buitenboord motor vanaf € 139.95,- incl. BTW