Lillebror aluminium tender sloepen

Lillebror

Aluminium tender sloepen

Modellen Lillebror

Lillebror 60

6 meter aluminium tender sloep. De sloep is groot en deels gebouwd van 5mm zeewaterbestendig aluminium. De boot word elektrisch aangedreven en er is geen motorkist waardoor er in de boot een zee van ruimte ontstaat. 

Meer info Lillebror 60

Lillebror 65

6,5 meter aluminium tender sloep. De sloep is groot en deels gebouwd met 5mm zeewaterbestendig aluminium. Met de mogelijkheid van een buitenboord motor en een elektrische POD motor voor de aandrijving. Later komt er ook een hybride aandrijving. 

Meer info Lillebror 65

Lillebror 78

7,80 meter aluminium tender sloep. De sloep is gebouwd van 5mm zeewaterbestendig aluminium. De standaard modellen zijn voorzien van een hybride aandrijving. 42pk diesel en een elektrische motor. Volledig elektrisch is ook een mogelijk in deze tender sloep.

Meer info Lillebror 78

100%

Nederlandse kwaliteit

comfortabel

oog voor details

voor de toekomst

ode aan het verleden

Lillebror 60 aluminium tender sloep

De Lillebor 60 is een aluminium tender sloep van 6 meter. De lichtgewicht trailerbare tender sloep is ontworpen met oog op comfort en zo min mogelijk onderhoud. De 60 is volledig elektrisch aangedreven met een lichtgewicht lithium accupakket. Doordat er geen motorkist is heeft u veel ruimte in de boot voor 6 tot 8 personen. De lillebror tender sloepen zijn om in te stappen varen en genieten. De Lillebror 60 aluminium tender sloep is er met een vaarklare vanaf prijs van € 26.700,- 

Lillebror 65 aluminium tender sloep

Lillebror 65 aluminium tender sloep van 6,50 meter. Uniek door zijn ontwerp. Hybride uitvoering mogelijk door een buitenboord motor in de bun en een POD motor onder de boot gemonteerd. Geintegreerd zwemplatform en voorzien van robuuste stootrand. Ruime open kuip door het ontbreken van een motorkist. Ruitme voor 6 - 8 personen. Comfortabele banken waar relaxed op gezeten kan worden met een goede zit. Ontworpen met een unieke details. Instappen varen en genieten maar.

Lillebor 78 aluminium hybride tender sloep

De Lillebror 78 een hybride tender sloep van 7,80 meter lang en 2,50 meter breed. De 78 is voorzien van een 42pk sterke dieselmotor en een aangehangen hybride oplossing om rustig een aantal uren elektrisch te varen. Vaart u op de dieselmotor dan worden de accu's gelijk weer opgeladen. Vaarklaar weegt de boot ongeveer 1700kg en is dus nog prima trailerbaar. De boot is makkelijk in onderhoud door het 5mm dikke zeewaterbestendige aluminium. De banken met een hoge rugleuning zorgen voor een comfortabele zit in deze sloep met het beste van 2 werelden. Een diesel voor het snelvaren en een elektromotor om heerlijk door de grachten te cruisen. 

Lillebror 78 hybride

Ik ontvang graag informatie over de Lillebror tender sloepen

arrow_drop_up arrow_drop_down