Aluminium vlet 480 ePropulsion spirit 1.0

Vlet 480

Aluminium elektrisch aangedreven onderhoudsarme vlet

Duurzaam

Het onderhoudsarme aluminium en de elektrische aandrijving zorgen voor een duurzame boot.

Geen speedboot

Het is geen speedboot maar een heerlijke toerboot welke weinig vermogen nodig heeft om vooruit te komen

Visboot

Je kunt de boot niet alleen gebruiken om mee te varen maar je kan er natuurlijk ook een visboot van maken. 

Vlet 480 ePropulsion aandrijving

De vlet

Een vlet werd vroeger gebruikt om van en naar de grotere schepen te varen. Spullen van en naar de boten te brengen. Nu zijn het heerlijke toerbootjes. Deze volledig Nederlands ontworpen en gebouwde aluminium Vlet 480 kan elektrisch worden aangedreven door verschillende merken en type motoren. Of je nu voor een Torqeedo travel 1103, ePropulsion Spirit of een Combi in alle gevallen vaar je stil en rustig door allerlei grachten, slootjes en vaartjes. De Vlet 480 heeft niet veel vermogen nodig om al lekker vooruit te komen. Het zijn geen boten om snel mee te varen maar gewoon heerlijk rustig met een hapje en een drankje met wat vrienden gezellig een rondje over het water te doen. 

Video Aspect Ratio: 4:1

Onze klanten gaan graag met de vlet op pad. Wij kunnen hem met een niet heel groot accupakket toch makkelijk de hele dag verhuren. Makkelijk in onderhoud en zelflozend. Prima bootjes. 

Sloepverhuur Vathorst

Heerlijk genieten voor betaalbare prijs

vlet-480-aluminium-elektrisch-aangedreven-vlet

Stabiel, wendbaar en onderhoudsvrij

De vlet 480 is stabiel, wendbaar en onderhoudsvrij hierdoor ook zeer geschikt als kinder/familie boot. De vlet springt er uit vanwege zijn authentieke looks. De styling en doorgedachte indeling zorgen voor een praktische boot in een mooie verpakking. Elektrisch varen in deze aluminium vlet is kiezen voor duurzaam & milieu- bewust varen.


vlet-480-aluminium-incl-wrap

Verschillende uitvoeringen

De Vlet 480 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De uitvoering voor de verhuur met rubberen stootrand, groot accupakket en zeer betrouwbare motor. De particuliere uitvoering met een ePropulsion of Torqeedo elektrische buitenboordmotor zonder stootrand. 


vlet-480-met-elektrische-motor

Makkelijk varend

De boot vaart zeer makkelijk en heeft weinig vermogen nodig om vooruit te komen. Doordat je stuurt met de motor is het heel direct. De motor zit goed beschermd binnen de ruimte van de boot en kan niet zomaar beschadigen door een aanvaring. Door weinige vermogen wat er nodig is om vooruit te komen is er ook niet een heel groot accupakket nodig om toch een leuk tochtje te kunnen maken. Voor de particuliere uitvoering is er eventueel de mogelijkheid om er een extra accu bij te kopen die makkelijk te wisselen is tijdens het varen. 


Vlet 480 ePropulsion aandrijving

Afmetingen Vlet 480:

Lengte: 4.80 mtr
Breedte: 1.80 mtr

Diepgang: 0.40 mtr

Materiaal: 4mm aluminium

Gewicht vaarklaar: +/- 500kg (afhankelijk van accupakket)

Max motorvermogen: 6pk

Rompsnelheid: 9 km/hr

Aantal personen: 4 pers.

Max laadvermogen: 400kg

Elektrische aandrijving: vanaf 1kW (langstaart)

Overtuigd? Kom de boot bij ons bekijken en proberen!