Sean wit van Rebelcell met de Range Extender aan boord
Rebelcell Range Extender

Rebelcell Range Extender

voor het aan boord opladen van uw Rebelcell lithium accu

Meer info

15A

laadstroom 12 volt

7A

laadstroom 24 volt

9 - 18 volt

ingaande spanning

600 gram

gewicht

Rebelcell Range Extender

Range Extender van Rebelcell

Ook zo zat om net niet de hele dag op 1 acculading te kunnen vissen? 

Rebelcell heeft de oplossing om zijn lithium accu's aan boord op te kunnen laden via de dynamo van de buitenboordmotor. Hoe werkt dit dan? Via een relais en de range extender wordt de startaccu gekoppeld (wanneer deze voldoende spanning heeft) aan de service batterij. De Range Extender zet de spanning van de dynamo om in een werkbare spanning voor de Rebelcell lithium accu. Er is een versie voor de 12 volt en een versie voor de 24 volt batterijen. Wanneer u dan op de motor vaart wordt tegelijker tijd de service accu geladen. Ook wanneer u bijvoorbeeld aan het trollen bent. Zo kan het dat u aan het einde van de dag nog steeds 85% in uw batterij heeft zitten. Dus nooit meer een lege accu? Dan is dit de upgrade die je uit wil voeren.


  • Veel langer op het water kunnen zijn
  • Optimaal laadprofiel voor Rebelcell lithium accu
  • Ontlaadbeveiliging van uw startaccu
  • Temperatuur beveiliging
  • Kortsluitbeveiliging
  • 2 jaar garantie

Rebelcell Range Extender

U wilt de Rebelcell Range Extender niet zelf installeren

Dat is geen probleem. Wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring met Rebelcell producten en elektrische installatie aan boord van boten weten wij precies wat er nodig is om het op de juiste wijze veilig bij je aan boord te installeren. 


Wij zijn al jaren installatie partner van Rebelcell en werken veel met de lithium accu's van dit merk. Hierdoor kunnen wij ook goed adviseren welke producten bij elkaar passen en welke je beter niet kunt gebruiken. 


De Range Extender is een product wat op de juiste wijze geïnstalleerd moet worden anders werkt het misschien niet goed. Wanneer u het door ons laat installeren bent je er zeker van dat het functioneert zoals bedacht. Tevens heeft u 2 jaar garantie!

Voordelen van laten installeren

Veilig en goed ingebouwd
Juiste plaatsing van alle materialen
Niet op zoek naar de juiste tools en materialen
Maak een afspraak, breng de boot en haal de boot weer op als hij klaar is. Soms kunt je er zelfs op wachten. De koffie staat klaar. 

Overtuigd?

Range Extender Rebelcell