Rebelcell installatie partner

Voor de installatie van je rebelcell producten ben je bij ons aan het juiste adres

100%
Tevredenheidsgarantie
100+
Installaties gedaan
12 / 24 volt
systemen

Installeren van Rebelcell accu's en accessoires

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van elektrische systemen, het testen van nieuwe producten voor Rebelcell. Hebben wij de ervaring in huis om in je boot een betrouwbaar elektrisch systeem aan te leggen. Daar ga je jarenlang plezier van hebben. Of het nu gaat om de installatie van een lithium accu van Rebelcell de 12V50 of een 24V100 met eventueel een range extender het is bij ons geen probleem. Wil je de accu's gebruiken aan boord van een elektrische sloep voor de voeding van bijvoorbeeld u elektrische buitenboord motor van Torqeedo. Wij hebben de juiste materialen en kennis om dit op een goede en verantwoorde manier te installeren.

Rebelcell lithium accu's

De rebelcell lithium accu's zijn de laatste jaren een begrip geworden in de viswereld. Met de komst van de wat grotere modellen komt ook de maritieme markt steeds meer in beeld. De 24V100 is bijvoorbeeld heel goed geschikt om de Torqeedo cruise elektrische buitenboordmotor van stroom te voorzien. Dit is ideaal wanneer je geen laadmogelijkheid bij de steiger hebt en de accu graag mee naar huis wil nemen voor het opladen. De accu weegt slecht 16kg en is daarmee prima draagbaar. Wil je de accu wel in de boot laden dan installeren wij deze graag ook in combinatie met een bijpassende waterdichte acculader.

Ook voor de kleinere lithium accu modellen draaien wij onze hand niet om. Wij zijn de one stop shop voor de installatie. Op lokatie met onze prima uitgeruste servicebus is ook geen probleem.

Rebelcell accessoires

Rebelcell levert bij zijn lithium accu's ook diverse accessoires. Van stabiele voeding voor de fishfinder tot range extender voor het laden van lithium accu's aan boord door middel van de dynamo op de motor. Het installeren van deze producten in combinatie met een nieuwe of bestaande Rebelcell lithium accu op uw boot is voor ons geen probleem.