Optima red top

Optima red top

Optima red top is een zekere energiebron in en rondom de auto. Iedere keer bedrijfsklaar voor het starten van het voer- of vaartuig. Een koude start tijdens een ijzige morgen of na een lange stilstand? Geen probleem voor de ultieme start accu.

Optima red top accu

Optima red top

Optima Red Top is voor 1001 toepassingen in auto- en vrijetijdsbereik zoals bijv. sterke en veeleisende Car-Audio-installaties, boegschroef installatie van de boot of het starten van zware tractoren.

Voordelen Optima Red Top


Optima Red Top met gelijkblijvend hoge stroomverzorging ook bij lage laadtoestand. Snel herlaadbaar en onderhoudsvrij: inbouwen en niet meer aan hen moeten denken. Iedere Optima accu is lang houdbaar en ook in het outdoor-bereik een betrouwbare oplossing voor campers en caravans. Utilaire voertuigen profiteren van hun grote robuustheid, want de Optima is 15 keer trilvaster als andere batterijen. Alles bij elkaar genomen bieden Optima accu's een maximum aan zekerheid en betrouwbaarheid in het hele auto bereik.

Startaccu


Optima Red Top is een start accu bij uitstek. De accu heeft kleine afmetingen wat er voor zorgt dat de accu in bijna ieder type auto toepasbaar is. Door de hoge startstroom welke hij lang vasthoud tijdens het starten is de Optima accu een uitermate goede start accu. (let wel op! alleen geschikt als start accu, voor cyclische toepassingen zoals elektrisch varen of voor de mover van een caravan kiest u de blue of yellow top.)

Koudstartstroom


De koudstartstroom van deze kleine accu bedraagt 815Amps. De Red top accu houdt dit in vergelijking met een traditionele accu ook langer vol, dus ook na koude nachten en een erg koude motor en goed geladen accu zou deze zonder problemen moeten starten. Door de absorbed glass matt spiral technologie is de accu in staat om makkelijker stroom op te nemen gedurende het laden en zal hierdoor beter stroom af geven dan een vergelijkbare conventionele accu. Nog een voordeel van de Optima Red Top accu is dat hij tijdens stilstand weinig tot vrijwel geen verlies heeft door een lage interne weerstand. Hierdoor zal uw auto ook starten na een lange periode stilstaan, wanneer de accu geladen weggezet is.Optima red top geschikt voor elektrisch varen?


Nee de Optima red top accu's zijn niet geschikt voor elektrisch varen. De Red top accu kan in zeer korte tijd hoge stroom leveren maar dit niet lange tijd volhouden. Voor elektrisch varen heb je een accu nodig die meer cyclisch belast kan worden.

Neem voor de meest recente prijzen en levertijden contact met ons op.

Prijsniveau mei 2019: € 157,50,- incl BTW excl verzenden voor de 4.2s 50ah.
Reactie plaatsen