Rebelcell lithium accu

Rebelcell 12V50

Rebelcell Lithium accu

Rebelcell lithium accu's zijn kleiner, lichter en leveren meer vermogen dan vergelijkbare traditionele lood, AGM of gel accu’s. Lithium accu’s kunnen sneller geladen worden, gaan langer mee, zijn milieuvriendelijker en hebben een gunstige kosten/laadcyclus.

Rebelcell angling accu


Rebelcell heeft in maart 2015 een nieuwe lijn lithium accu's gepresenteerd de angling accu. 2 type accu's speciaal voor de hengelsport ontwikkeld. De accu's zijn nu nog beter maar vooral belangrijk een stuk goedkoper. De 12V25 angling en de 12V50 angling. Deze pakketen zijn samengesteld incl een acculader zodat de accu altijd met de juiste lader opgeladen word en zo in top conditie gehouden word en tot wel 10 visseizoenen meegaat.

Rebelcell Europese gemaakt


Het hoofdkantoor van Rebelcell staat in Nederland. Van hieruit wordt met een internationaal netwerk binnen Europa gewerkt aan de ontwikkeling van de meest hoogwaardige en gebruikersvriendelijkste lithium accu’s. De producten worden in Europa gemaakt. Hierdoor heeft Rebelcell maximale controle op kwaliteit.

Rebelcell lithium accu zal de markt veranderen


Wij geloven dat Rebelcell de markt zal veranderen door hoogwaardige lithium batterijen te produceren met voordelen in levensduur, veiligheid en gemak, die de gebruikerservaring radicaal verbetert en in veel markt segmenten loodzuur batterijen zullen vervangen als standaard.

Rebelcell 12V25 angling
Reactie plaatsen