Accukabel op maat

Schrikt u ook altijd zo van de prijzen van de accukabel en het op maat maken? Wij maken accukabel op maat tegen zeer concurrerende prijzen. De accukabels en kabelschoenen zijn ook nog eens gunstig geprijsd. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende perskabelschoenen aan de kabel te persen met onze perstang. Ook word het geheel hierna voorzien van een krimpkous om het netjes af te werken. Wij leveren accukabel van 16mm2 t/m 70mm2 allen met dezelfde eigenschappen van dubbele isolatie en zeer soepele kern.

Accukabel op maat inclusief hoofdstroomschakelaar
  • De prijs! 
  • Snelle levering
  • Goed advies
  • Tevens diverse andere producten op voorraad, hoofdschakelaars, zekering etc.

Wij hebben reeds 100en mtrs kabel op maat mogen maken en tot nu alleen maar positieve reacties van onze klanten mogen ontvangen.

Piet

Wat een goede snelle service. Als ik weer kabels nodig heb weet ik jullie te vinden

Mr. X

Wat ziet het er goed uit, ik ga jullie zeker aanbevelen.

Dhr. Troostwijk

Na advies kabels besteld bij AK Maritime Service. Kabels snel en netjes binnen. Helaas 1 kabel paste niet. Dit is gelijk opgelost en de volgende dag had ik de goede kabel  al in huis.

Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren onze accukabels. De kabels kunnen bij ons worden afgehaald maar verzenden is ook geen probleem. Wij leveren tevens complete walstroom aansluitsets.

€ 9,95

Perskabelschoenen aan beide zijde gemonteerd en afgewerkt met krimpkous

€ 14,95

Perskabelschoenen aan beide zijde gemonteerd en afgewerkt met krimpkous

€ 19,95

Perskabelschoenen aan beide zijde gemonteerd en afgewerkt met krimpkous

€ 25,00

Perskabelschoenen aan beide zijde gemonteerd en afgewerkt met krimpkous

De kabel welke wij gebruiken is voorzien van een soepele kern van blank koper, isolatie pvc, geproduceerd volgens de norm cenelec HO7VK, de accukabel is ook oliebestendig. De perskabelschoenen zijn van goede dikke kwaliteit en zorgen voor een goede en veilige verbinding.


Wilt u aan de ene zijde een perskabelschoen en aan de andere zijde een anderson connector is dat ook mogelijk. Bent u niet zeker van de kabeldikte of heeft u advies nodig neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.