ZuidWesterSloep

Robuust, eigenzinnig en zorgeloze aluminium sloepen

Elektrisch aangedreven

Speciaal ontworpen voor elektrisch varen.

Onderhoudsarm

Wind, regen of zon ZuidWesterSloep geeft er niks om

Recyclebaar

Groot deel van de boot is aan het einde van zijn leven recyclebaar

Zuid Wester Sloep

Zuid Wester Sloep een Nederlandse aluminium sloepen bouwer. Volledig ontworpen met de gebruiker in gedachte, eenvoud, eigenzinnig en doordacht. Alle modellen zijn onderhoudsarm, zelflozend en no nonsens uiterlijk. Zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. De stootlijsten zijn bijvoorbeeld van KLP gerecycled plastic. Veel sloep voor niet al teveel geld en toch kwaliteit.

Verschillende modellen aluminium sloepen

ZWS 525

ZWS 525 is een sloep van net 5 meter lang en 2 meter breed. Klinkt niet zo groot maar als je erin zit dan voelt hij veel groter aan. Ruim voldoende plaats voor 6 - 8 pers. Accukist voor de stuurstand wat ook als tafel gebruikt kan worden. Vrijwel onzinkbaar door separate luchtkasten. 


ZWS 580

ZWS 580 het eerste model waarmee Zuid Wester Sloep op de markt kwam. Steilstevensloep met een markant uiterlijk. Zelflozende kuip dus er is geen tent nodig. Plaats voor 8 personen in de boot.  


ZWS 600

De ZWS 600 is een zeer ruim opgezette sloep. De sloep is uit te rusten met verschillende type aandrijvingen. Een elektrische buitenboordmotor maar ook een elektrisch saildrive of Pod motor behoren tot de opties. 


ZWS 730

ZWS 730 het grootste model uit de reeks sloepen van Zuid Wester Sloep. Zeer ruime grote sloep welke geschikt is voor wel 14 personen.


Meer info over de Zuid Wester Sloep?