Sunbeam zonnepanelen

Flexibel, overloopbaar, duurzaam en efficient

Sunbeam zonnepanelen flexibel en overloopbaar

Sunbeam zonnepanelen zijn uniek

Sunbeam system is gestart vanuit de wens om zorgeloos te genieten van zonne-energie aan boord, maar achter elke beschikbare oplossing bleek een lijst met concessies te hangen. Overtuigd van het feit dat het beter kon staat Sunbeam system nu bekend om hun innovatieve stroomoplossingen. Het bedrijf legt de volledige focus op het ontwikkelen van high-end producten die bestand zijn tegen de meest zware omstandigheden. Hierdoor worden ze veel gebruikt in de professionele jachtindustrie en op extreme off-grid locaties, en in zowel arctische als tropische klimaten.

Innovatie is de drijvende kracht achter Sunbeam. Het Zweedse merk onderscheidt zich met een serie unieke features die je nergens anders gaat vinden, wat het marktleider maakt op het gebied van high-end stroomoplossingen. Benieuwd naar wat onze state-of-the-art designs te bieden hebben?


Sunbeam producten

Zonnepanelen

Sunbeam flexibele zonnepanelen beloopbaar
€ 139
vanaf prijs
SUNBEAMsystem uitgebreide assortiment met flexibele en beloopbare zonnepanelen behoren tot de krachtigste in de wereld. Door gebruik te maken van de nieuwste Sunpower™ cellen kunnen ze niet alleen de hoogst haalbare opbrengst per vierkante meter garanderen, maar ook de beste opbrengst met weinig licht.
Meer info


Smart Lithium

€ 1299
vanaf prijs

De SMART LITHIUM accu’s bieden de volgende stap in accutechnologie. Plug &

Play garandeert een moeiteloze installatie, zonder uitgebreide voorbereiding. Altijd

verbonden met de geavanceerde smartphone app.

Meer info

MPPT regelaars

€ 48,90
vanaf prijs
De MoonRay MPPT is gemaakt om meer opbrengst te halen uit de panel. Ze bieden een betere opbrengst in ‘real life’ weersomstandigheden, waardoor je meer stroom produceert op dagelijkse basis. Deze vermogenswinst is vooral merkbaar voor jacht- en campereigenaren.
Meer info

Sunbeam flexibele zonnepanelen Tough ++

Met de nieuwe Tough++ 124.5W Flush zet SUNBEAMsystem een nieuwe benchmark: het is letterlijk het beste en meest efficiënte zonnepaneel op de markt. De nieuwste Sunpower Maxeon cellen, met een indrukwekkende efficiëntie van 25.1%, zijn bijna twee keer zo efficiënt als standaard glaspanelen die je vaak op huizen ziet. Hogere cel sensitiviteit zorgt voor verbeterde opbrengst in weinig licht. Gecombineerd met onze beschermde schaduw optimalisatie technologie levert dit model de hoogst mogelijke opbrengst per m2, niet alleen in het lab maar ook tijdens ‘echt’ gebruik.                   

Als je echt het meeste uit de beschikbare ruimte wilt halen: kijk niet verder. Met dit state-of-the-art zonnepaneel krijg je de nieuwste en krachtigste zonnetechnologie die momenteel beschikbaar is, beschermd door de beste materialen die garanderen dat het bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Naast het hoogst haalbare vermogen krijg je met de Tough++ 124.5W Flush ook alle voordelen van ons extreem duurzame Tough antislip oppervlak. Samen met de nieuwste Flush platte stroomkabel geeft dit de mogelijkheid voor een naadloze integratie met het onderliggende oppervlak, zonder zichtbare kabels.


De Tough++ serie wordt geleverd zonder RVS ogen en met een los verpakte 3M dubbelzijdig stickervel voor gemakkelijke montage. Als je liever kit gebruikt dan adviseren we een zachte flexibele kit, zoals witte Sikaflex 291i.

Smart lithium accu van Sunbeam

De SMART LITHIUM is volledig Plug & Play! Verwijder simpelweg je oude accu en upgrade zonder moeite naar de nieuwste technologie. Een uitgebreide installatie of ondersteuning is niet nodig. Van de grond af ontwikkeld om alle tekortkomingen die andere accu’s hebben op te lossen. De SUNBEAM system SMART LITHIUM accu’s zijn een drop-in vervanging voor gebruikers die willen upgraden naar de beste en veiligste accu technologie die er is.

Het SMART LITHIUM ONE model heeft al de beste features in een enkele accu. Hieronder valt de mogelijkheid tot snelladen in minder dan een uur. Het SMART LITHIUM Basic model biedt alle voordelen van de ONE, behalve de mogelijkheid tot snelladen.

De Basic wordt nog steeds makkelijk geladen, maar niet zo waanzinnig snel als de ONE. Het grootste voordeel van de Basic is de onverslaanbare prijs per Ah. De Basic wordt enkel in sets van twee accu’s verkocht en is bedoeld voor iedereen met een behoefte aan grote opslagcapaciteit. De geavanceerde app stelt je in staat om een accu- netwerk op te zetten, waarbij je meerdere accu’s (zowel ONE als Basic) kan samenvoegen tot een enkele entiteit.

Mppt regelaars van Sunbeam

De meeste MPPT laadregelaars vereisen dat de zonnepanelen in serie worden gezet om hun volle potentie te benutten. De meeste gebruikers hebben echter niet genoeg ruimte voor zo’n schakeling. Daarnaast maakt dit het systeem gevoeliger voor schaduw en zal de opbrengst lager zijn dan als dezelfde panelen in parallel worden geschakeld.


Met MoonRay zijn deze verouderde beperkingen verleden tijd. Ontworpen om optimaal gebruik te maken van een enkel paneel of parallel geschakelde panelen, maar met de mogelijkheid om ook 24V systemen te laden. De regelaar maximaliseert de opbrengst van elk modern zonnepaneel, ongeacht het merk. Combineer MoonRay met onze schaduw optimalisatie modellen en je hebt de meest veelzijdige setup die je je kan wensen.


Bedien alles met de IOS of Android app.                

Met de optionele Bluetooth module krijg je de volledige controle over je systeem via de SUNBEAMsystem app. Deze streamt real-time data naar je smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om meerdere MoonRay regelaars onder elkaar te laten zien. Als er SMART LITHIUM accu’s in het systeem zijn geïnstalleerd worden deze automatisch weergegeven. Hiermee heb je in één oogopslag zicht op je totale systeem.

          

Voor de gebruiker die van plan is om veel zonnepanelen te installeren: MoonRay ondersteunt het ‘stacken’ van meerdere regelaars. Onze geavanceerde netwerk app kan alle regelaars in hetzelfde overzicht tonen, of alleen data van een enkele controller. Het extreem lage eigen verbruik (<12mA) is het laagste van de markt en zorgt ervoor dat er niets verloren gaat.


MoonRay is volledig configureerbaar en de meeste instellingen kunnen via het ingebouwde LCD scherm worden gedaan. Alle accutypes worden ondersteund. De laadprofielen voor traditionele loodzuur- of gelaccu’s stel je in via het LCD scherm. Laadprofielen voor geavanceerdere accu’s zoals AGM en Lithium kunnen via het optionele externe display of de optionele app worden ingesteld.


MoonRay is gecertificeerd op elektrische emissies en de uitmuntende elektrische beveiligingsfuncties. Hierin wordt niet alleen aan de basisvereisten voldaan, er vallen ook geavanceerdere functies onder. Wanneer de regelaar een risico op oververhitting of overbelasting meet zal deze niet simpelweg uitschakelen, maar de stroom stapsgewijs terugschakelen naar een onschadelijk niveau. Daarna geeft het een notificatie om de gebruiker op de hoogte te stellen.