Video Aspect Ratio: 4:1

Slimme accumonitor

Nooit meer onverwachts een lege accu. 

Altijd weten hoeveel stroom er nog aan boord is. 

Wij hebben de oplossing.

Accumonitor next level

Real-time zien wat er met de accu gebeurt. Hoeveel stroom gaat er uit / in de accu en hoe lang kan ik met de huidige acculading doen. Ook je zien wat bepaalde verbruikers nemen zoals bijvoorbeeld de koelkast / verlichting / instrumenten. Liggen er zonnepanelen op de boot kunt u zien hoeveel deze produceren. Zijn er water of brandstoftanks aan boord kun je deze er ook op aansluiten en realtime uitlezen. Dat alles op 1 scherm en voor een betaalbare prijs.

Via een App op de telefoon

Je zit lekker aan een wijntje in de kuip van de boot. Op dat moment wil je weten hoe lang je dat lampje in de kuip nog kan laten branden voordat de accu leeg is. Hiervoor hoef je niet op te staan. Pak de smartphone erbij open de Simarine app en verbind deze via zijn eigen wifi signaal met uw accumonitor. U heeft alle functies in uw hand. Van accu / water niveau tot de luchtdruk.

Alles in één oogopslag

Accu status

Real time

Alarm

Gezondheid batterij

Nieuwe standaard in accumonitoring

Doordat het systeem uit te breiden is met verschillende sensoren is er van alles mogelijk. Je kunt niet alleen het voltage zichtbaar maken maar ook het daadwerkelijk stroomverbruik. Is een zonnepaneel aan het laden en komt dit weer in de accu dan is ook dit zichtbaar. Dit alles wordt omgerekend naar de resterende tijd dat de accu nog te gebruiken is voordat hij weer opgeladen dient te worden. Nooit meer onverwachts zonder stroom. Het geheel is ook nog eens eenvoudig te installeren.

Tank niveaus inzichtelijk

Door het aansluiten van meerdere weerstand geregelde niveau sensoren heeft u al uw tanks inzichtelijk op 1 scherm. Dit alles is makkelijk te installeren en in te stellen via het scherm of de App.

Nooit meer onverwacht in slecht weer met de barometer

Dit systeem is ook uitgerust met een barometer. De barometer laat de historie van de afgelopen uren zien. Hierdoor zult u nooit meer onverwachts in heel slecht weer komen te zitten. Daalt de luchtdruk in een korte periode sterk zoek dan snel een veilige haven op omdat je weet dat er slecht weer aan komt.

Ben je overtuigd van het systeem?

Bestel me hier

Nee nog niet overtuigd?

6 redenen waarom je een Simarine accumonitor aan zou willen schaffen:


  • Nooit meer onverwachts zonder stroom.
  • In plaats van 6 verschillende meters in het dashboard één overzichtelijk display waar alles op te zien is.
  • Niet meer onverwachts in slecht weer terecht komen door de geinstalleerde barometer.
  • Eenvoudige installatie
  • Makkelijk uit te breiden naar eigen behoefte alleen 2 accu's en één tank aan boord geen probleem, 3 tanks - 6 accu's en verschillende verbruikers die u wilt monitoren ook geen probleem.
  • Had ik al gezegd dat het een betaalbaar systeem was?

Accumonitor prijzen

Pico one basis pakket

Voor 1 service, 1 startbatterij en 2 tanks.  

€ 279,-

Pico standaard pakket

1 service battery, 1 startbatterij en nog 2 batterijen (alleen voltage) en 4 tank niveau's

€ 399,-

Pico Blue pakket

1 service battery, 1 startbatterij en nog 2 extra batterijen (alleen voltage) 

4 extra accessoires tot 25A en 4 tank niveau's

€ 499,-

30 dagen niet goed geld terug!

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het product heeft u bij ons 30 dagen niet goed geld terug garantie en krijgt u het aankoop bedrag weer terug.

Ontvang hulp bij de installatie voor € 199,- 

Wanneer je nu besluit om een Simarine Pico accumonitor systeem aan te schaffen. Helpen wij voor € 199,- bij installatie van het systeem aan boord van de boot / in de camper of caravan. Dit kan bij ons in Bolsward of op lokatie. 

Deze € 199,- is incl BTW maar exclusief eventuele reiskosten a € 0,35 p/km

Accessoires voor de accumonitor

SC300 meetshunt

€ 99,-

Actieve shunt voor de accumonitor deze meet 1x voltage, 1x temperatuur van de accu en 1x ampere tot max 300A. Voor 12 of 24 volt systemen.

SC302T meetshunt

€ 129,-

Actieve combinatie shunt voor het meten van 2 verschillende voltages, 2 tanks en 1x ampere tot max 300A voor 12v, 24v en 48v systemen.

SC500 meetshunt

€ 119,-

Actieve shunt voor de accumonitor met 1x voltage, 1x accutemperatuur en 1x ampere meting tot max 500A voor 12V en 24V systemen.

SCQ25 quadra shunt module

€ 99,-

Actieve shunt voor de accumonitor met 4 ingebouwde ampere sensoren tot max 25A voor 12v en 24volt systemen.

SCQ25T combo quadra shunt module

€ 149,-

Actieve shunt voor accumonitor4 ingebouwde ampere sensoren tot max 25A, gecombineerd met 3x voltage uitlezing en 4x weerstand gestuurde uitlezing voor 12v en 24volt systemen.

ST107 tank level en voltage module

€ 99,-

Tank niveau interface voor sensoren met weerstand of voltage output, kan 4x weerstand en 3x voltage sensoren lezen. Ook voor uitlezing voltage extra accu's