Powerbank van Rebelcell de Power Rebel 26K
Rebelcell power rebel 48k powerbank

Rebelcell power rebel 48K powerbank

Powerbank van wel 48000mAh. Nu €189,- ipv € 209,-

Meer info

15x

Je telefoon opladen

5x

je tablet opladen

3

apparaten tegelijk laden

48000mAh

capaciteit

Rebelcell power rebel 48k powerbank

De Power Rebel 48K

Rebelcells Power Rebel 48K is een hoge capaciteit powerbank voor outdoor gebruik. Door zijn schokbestendige behuizing met meerdere snellaad uitgangen (QC3.0 en PD over USB-C), een LED lamp en 12V uitgang. Dit maakt de Power Rebel 48K bij uitstek een powerbank om telefoon, tablet, laptop en andere USB apparatuur op te laden in outdoor situaties zoals hengelsport, camping en festivals.


Met de Power Rebel 48K kan je tot vijftien keer mobiele telefoon of vijf keer tablet laden en maximaal drie keer apparaten tegelijk supersnel opladen via de (twee) USB-A en (één) USB-C snellaad uitgangen. De Power Rebel 48K zelf laad je via een DC-Adapter of de computer USB poort eenvoudig op.


Door de ingebouwde veiligheidsfunctie. Dankzij de schokbestendige behuizing en het weerbestendige ontwerp is de Power Rebel 48K geschikt voor gebruik buitenshuis. De 'Smart PCB' zorgt voor bescherming tegen in-/ uitgang overspanning, overbelasting, diepe ontlading en hoge stromen.


  • Geschikt voor outdoor gebruik
  • Hoge capaciteit (48000 mAh)
  • Ook voorzien van ledlamp, 96uur licht met volle accu
  • 15x je telefoon opladen
  • 5x je tablet opladen
  • 3 apparaten tegelijk laden

Power on the go: de nieuwe Rebelcell Power Rebel!

Met de 12V uitgang, waar je een sigarettenplug in kunt steken, kun je overal uit de voeten. Daarnaast zijn er ook nog de traditionele USB-A en USB-C aansluitingen te vinden op deze powerbank. Hier kun je je telefoon ook gewoon mee opladen, tot wel vijftien keer!

Rebelcell Power Rebel 48K

Overtuigd?

Rebelcell power rebel 48k powerbank

De Power Rebel 48K te groot? Dan is er ook de 26

Powerbank van Rebelcell Power rebel 26K