Lithium accu 12 volt 70ah rebelcell AV lijn
Rebelcell lithium accu AV - Lijn

Rebelcell AV-lijn lithium accu

Aangepast voltage van 12,6 volt

12V07 AV

Voor dieptemeter en voerboot

12V18 AV

Voor sonar, dieptemeter en voerboot

12V35 AV

Visboot, apparaten en kleine elektromotor

12V50 AV
Visboot, apparaten en elektromotor
12V70 AV
Visboot, apparaten en elektrisch varen
12V140 AV
Visboot, apparaten en elektrisch varen
12V190 AV
Visboot, apparaten en elektrisch varen
Rebelcell lithium accu AV - Lijn

Rebelcell AV - Lijn lithium accu's

De Rebelcell AV Lijn (aangepast voltage van 12,6 volt) is ontwikkeld om te kunnen werken met ieder merk en type elektromotor. De eerste lithium accu's werkten met een spanning van 16+ volt. Daar kon niet ieder apparaat of elektromotor tegen. Dat was reden voor Rebelcell om een aangepast voltage versie te maken. De huidige AV-lijn. 


Door het aangepaste voltage kunnen deze AV-lijn accu's elektrische buitenboordmotor. De accu heeft geen onderhoud nodig en gaat tot wel 1000 cycli mee. 1000x laden en weer ontladen. Sjouwen met de accu is een peuleschil door het lage gewicht. Zelfs de grootste 140Ah weegt maar 12,5kg. 


Voordeel van een lithium accu is dat je de batterij ook gewoon tussentijds kan opladen zonder schade. Dat kan met de acculader maar ook aan boord met de Rebelcell Range Extender.  De accu is voorzien van een BMS (batterij management systeem) dit beschermt de accu tegen:  te diep ontladen, overvoltage, hoge temperatuur.


De accu geeft over de hele voltage range een constante stuwkracht, ook als de accu bijna leeg is. De accu is tot 100% te ontladen, dus niet zoals bij een loodaccu maar tot 60%. De laadstatus is makkelijk in de gaten te houden met het display op de accu. 


Waar is de AV-lijn zoal voor te gebruiken: 

- Elektrisch varen: als accu voor een 12V fluistermotor of elektrische buitenboordmotor.

- Hengelsport: Als grote energievoorziening voor de boegmotor of voor de fanatieke visser met grote fishfinders die meerdere dagen achter elkaar het water op wil.

- Recreatie: als service accu voor zeiljacht, motorboot of caravan.

  • 70 - 75% lichter dan lood accu
  • Gaan tot 3x langer mee
  • Sneller te laden dan lood accu
  • Voorzien van BMS
  • Nooit te diep ontladen
  • Volledige capaciteit te gebruiken (100% ontladen)
Rebelcell logo

Rebelcell

Rebelcell

Rebelcell

Bespaar to 70% in ruimte en gewicht door te upgraden naar Rebelcell en verbeter de prestaties van je visboot.  12V / 24V elektromotor, meerdere dieptemeters met  16′ schermen? Uitdagende omstandigheden, wind en visdagen van 14 uur of meer? Geen probleem. Of je nou vist vanaf een roofvisboot, kayak of belly boot, Rebelcell heeft een passende energie oplossing voor je.

Rebelcell AV - lijn lithium batterij

Overtuigd?

van de Rebelcell AV-lijn

Rebelcell lithium accu AV - Lijn