Propel elektrische aandrijving

Propel elektrische aandrijving

Propel D1

* niet meer leverbaar *


Propel D1 de meest efficiënte elektrische binnenboordmotor van dit moment welke geschikt is voor jouw sloep of boot. De zogenaamde "pancake" motor levert een zeer hoog koppel bij een laag toerental. Dat zorgt dat de motor heel stil maar vooral ook sterk is. 


De Propel D1 binnenboordmotor zeer geschikt voor refit en nieuwe installaties. De motor en steun zijn zo gemaakt dat de meeste oude dieselmotor 1 op1 vervangen kunnen worden door de Propel elektromotor. Groot voordeel van dit systeem is het alles in 1 pakket. Alles zit onder de motorkap gebouwd. De regelaar, de koeling, zelfs de DC-DC omvormer voor het 12 volt systeem aan boord. Het systeem wordt ook nog eens zeer compleet geleverd incl motorsteunen, zijmontage gashendel en 5" display. 


* niet meer leverbaar *

Propel S1 elektrische buitenboordmotor

Propel S1 elektrische buitenboordmotor

* Niet meer leverbaar *


De gebruikte axial flux motor is in huis ontwikkeld bij Propel. De motor heeft een volledig geïntegreerde besturingssysteem met zeer geavanceerde electronica. Dit is misschien wel de laatste elektrische buitenboordmotor die je zult kopen. Alleen het beste materiaal is gebruikt voor dit ontwerp. Deze elektrische buitenboordmotor is van de meest efficiënte op de markt van dit moment. Door zijn efficiëntie kun je langer het water op met hetzelfde accupakket dan de motor van zijn concurrenten. De elektronica wordt gekoeld door een inwendig gesloten koelsysteem. Hierdoor is er vrijwel geen onderhoud nodig en kun je langdurig probleemloos gebruik maken van het maximale vermogen. 


Deze motoren zijn ideaal voor het vervangen van uw huidige benzine buitenboordmotor in bun of aanhangmotor van uw sloep. 


* Niet meer leverbaar *