Lillebror 60 elektrisch aangedreven

Aluminium tender sloep

100%

Nederlands ontworpen

100%

Gebouwd in Nederland

100%

Ontspannen varen

Lillebror 60 aluminium tender sloep elektrisch aangedreven

Lillebror 60 aluminium tender sloep

De Lillebror 60 is een open aluminium tender welke uniek is in zijn soort. Een zeer ruime kuip met comfortabele achterover hangende zitplaatsen, voelt bijna zoals de bank thuis. De boot is ontworpen om met zo min mogelijk onderhoud heerlijk stil te kunnen genieten op het water. Vaar uren lang zonder geluid door de elektrische aandrijving met Lithium accu's.

LB60 heeft een hoge standaard uitrusting

Standaard is hydraulische besturing voor een koersvaste vaart.

6 luxe kikkers voor landvasten maken het afmeren gemakkelijk.4 schoot klemmen zijn uiterst praktisch om de stootkussens snel op- en aan te hangen. Een rubberen stootrand beschermd de boot.  De luiken hebben luxe sloten en duurzame weerstand scharnieren, zodat gasveren niet nodig zijn. Een 20mm vlaggenstok houder zit geïntegreerd in de boot. USB aansluiting voor het opladen van telefoons en of speaker zijn ook standaard.

Lillebror 60 stuurstand

Lillebror 60 elektrisch aangedreven tender sloep

Gegevens Lillebror 60:

  • 5,90mtr lang 2,30mtr breed
  • Gewicht 600 - 850kg hierdoor prima trailerbaar
  • CE keuring voor 8 personen
  • Corrosie bestendig aluminium 4 en 5mm dik
  • Efficiente rompvorm
  • Standaard bereik 40km uit te breiden tot 80km

Vaarklaar standaard versie €53.000 incl BTW

LB60 heeft een lange vaartijd

De foto rechts is van een trip van Amsterdam naar Haarlem via de ringvaart, door de stad en terug. Een prachtige totale trip van 55km. Via het display is continu te zien wat de snelheid, accu % en resterende vaartijd is. Gemiddelde snelheid van de hele trip was 7.4km/u. Na 35km zat de accu nog 65% vol. Wind condities benodigde wat meer ‘stroom’ op de heenweg. In de stad was af en toe remmen en snelheid maken noodzakelijk voor bruggen en vaarverkeer. De terugweg kon met een vlotte 9km/u, zonder golven te maken.. Het geluid van de Torqeedo motor is door goede isolatie minimaal. Muziek uit de telefoon was voldoende en kabbelend water en praten zonder stemverheffing maakte

deze trip uiterst rustgevend. De sterke dubbele accu uitvoering in deze boot en exacte display informatie zorgen dat er gedurende de hele tocht vertrouwen was in ruim voldoende bereik. De boot kwam terug in de haven met nog 40% accu.

Lillebror 60 elektrisch aangedreven tendersloep