E-varen magazine
arrow_drop_up arrow_drop_down

E-varen magazine

Nieuw gratis magazine met 70 pagina's informatie over elektrisch varen. 


  • Elektrische aandrijvingen
  • Elektrische aangedreven boten, sloepen en tenders
  • Sleepboot van diesel naar elektrisch
  • Accu's elektrisch varen
  • en meer...
50%
Gratis Download E-varen magazine
elektrisch varen magazine | e-varen magazine nov 2017

Het ziet er prachtig en professioneel uit boordevol zeer nuttige en gedegen informatie, kort en bondig. 

Ton Timmermans

Er is heel veel mogelijk met elektrisch varen en er is veel informatie te vinden over elektrisch varen. Deze informatie is alleen allemaal verspreid. 


Met dit E-varen magazine wat 1 tot 2x per jaar gaat verschijnen willen wij jullie informeren over de verschillende mogelijkheden van elektrisch varen. 


Wie zijn wij? Ik, Andre Kuijt, van AK Maritime Service samen met vele andere professionals uit de elektrisch varen wereld. Van botenbouwers, leveranciers van aandrijfsystemen en batterijen, maar ook mensen die al een boot hebben omgebouwd. Dit alles in verschillende rubrieken.

10 jaar

Expert in elektrisch varen

25+

Elektrisch varen systemen

1.000+

Downloads van het magazine

In deze editie onder andere :

Elektrische aandrijvingen

Aandrijvingen van onder andere Torqeedo, Bellmarine en Krautler. Van schroefas aandrijving tot POD motor en van saildrive tot buitenboordmotor

Sleepboot Cecilia - ronkende diesel naar elektromotor

Het verhaal van Harold Halewijn eigenaar van sleepboot Cecilia. De in 1905 gebouwde sleepboot met een lengte van 13,5mtr bij 3,2 mtr breed en een waterverplaatsing van 22 ton. Heeft Harold omgebouwd naar elektrische aandrijving en hij verteld zijn ervaringen in dit magazine.

Hoe lang varen met 4 accu's

Christian Smulders van Lillebror marine nam de proef op de som met de Lillebror 60 aluminium tender sloep. Elektrisch varen, kan je dan wel de hele dag varen en hoe ver kom je eigenlijk? Is een veel gehoorde vraag. Christian heeft het getest en hier een mooi verslag van geschreven.

Ripple yachts

In Amsterdam wordt momenteel gewerkt aan het op de markt brengen van de eerste Ripple Yachts. Ondernemer Tom Vroemen werkt samen met Rogier Hoetmer, Joost Nauta en Koen Schoonens aan een aluminium elektrische speedboot die door velen als de Tesla van het water wordt gezien.

En nog veel meer...

Elektrisch varen dat moet je ervaren

Eenmaal elektrisch gevaren wil je nooit meer anders. Lees er alles over in ons nieuwste magazine. Download als pdf bestand.

50%
Gratis Download
Wij gebruiken Cookies