Combi outboards elektrische aandrijvingen

Combi Outboards elektrische aandrijving

Nederlands product, hoog rendement en duurzaam.

Combi outboards een bedrijf wat sinds 1979 elektrische aandrijvingen voor boten ontwikkeld en in eigen beheer ook maakt. De combi motoren hebben zich in de afgelopen decennia al bewezen in de verhuur business van bijvoorbeeld Giethoorn. Wat 1 van de eerste regio's was waar verhuur verplicht elektrisch moest varen. Naast een standaard line-up van buitenboord, pod, inboard en hybride motoren maken ze ook custom made oplossingen. Combi staat voor bewezen duurzaamheid, een hoog rendement en ook nog eens een volledig Nederlands product.

Combi outboards de stille kracht achter elektrisch vaarplezier

Combi elektrische buitenboord motor

€ 3495
vanaf ex BTW

Combi elektrische buitenboord motor is stil robuurst en duurzaam

Meer info

Elektrische binnenboord motor

€3950
vanaf ex BTW
Combi binnenboord motoren kleine afmetingen maar stevige prestaties
Meer info

Elektrische Pod motor

€ 3750
vanaf ex BTW
Combi stuurbare pod motoren. Stil en klein.
Meer info

Hybride drive

€ 5750
vanaf ex BTW
Combi parallel hybride aandrijving. krachtig en compact
Meer info
combi-outboard-elektrische-buitenboordmotor

Combi elektrische buitenboordmotoren

De combi elektrische buitenboordmotoren zijn stille fluistermotoren wat zorgt voor optimaal vaarplezier. De motor is leverbaar als standaard buitenboordmotor maar ook leverbaar voor stuurstand met afstandsbediening. Vermogens van 1000watt tot 3,5kw.

combi-elekrische-inboard-motor-10kw

Combi binnenboord elektromotoren

In de eerste jaren heeft Combi alleen maar elektrische buitenboordmotoren gemaakt. De laatste jaren zijn daar ook de binnenboord motoren bijgekomen. De inboordmotoren zijn er in een range van 5 tot 50kw in zowel lucht als watergekoelde modellen. Combi maakt gebruik van a-synchrone motoren en van permanent magneet motoren. De systemen zijn modulair voor meer vermogen kunnen de motoren aan elkaar gekoppeld worden. De motoren zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde gashendel. Voor en achteruit schakelen gaat snel omdat er geen rekening met een gearbox gehouden hoeft te worden.

combi-outboards-stuurbare-pod-motor

Combi elektrische pod motoren

De combi elektrische pod boordmotoren zijn robuuste, goed doordachte en bedrijfszekere motoren. De pod motoren zijn leverbaar als vaste pod en als stuurbare pod motor. De combi pod motoren zijn voorzien van a-synchrone en borstelloze permanent magneet motoren. De motoren zijn onderhoudsarm en eenvoudig te bedienen. De systemen worden kant en klaar / plug en play geleverd. Waardoor installatie met een beetje technische kennis ook zelf te doen is. De motoren komen met een externe regelkast welke ergens in de boot gemonteerd kan worden. De combi pod motor is leverbaar van 1000watt tot 3,5kw. 

Combi parallel hybride

Combi parallel hybride motoren

Combi parallel hybride aandrijving is een combinatie van elektrische aandrijvingen en een brandstofmotor. Hiermee heb je de mogelijkheid om rustig en stil door slootjes en steden te varen en op open water over te schakelen op de verbrandingsmotor. Wanneer de brandstofmotor draait werkt de elektromotor als generator en worden de accu's weer opgeladen. De motoren zijn klein en hebben verschillende montage mogelijkheden waardoor ze op vrijwel iedere verbrandingsmotor te monteren zijn. Voor Yanmar, Volvo en Vetus zijn er zelfs standaard montage beugels te verkrijgen. Voorlopig is de hybride drive te verkrijgen in een 48 volt - 6 kw

Combi outboard fluisterstil, milieuvriendelijk, hoog rendement en onderhoudsarm.

Meer informatie aanvragen?