Elektrisch varen community

Helaas is de community per 1/1/2018 gestopt te bestaan wegens te weinig bezoekers / activiteit.

Elektrisch varen community

Elektrisch varen community was een GRATIS community met heel veel informatie over elektrisch varen. Wanneer u het antwoord niet vind in de verschillende topics stelde u gewoon een vraag en er was altijd wel iemand die een antwoord had. De community was door watersporters en voor watersporters met interesse in elektrisch varen.

100%

Antwoord gegarandeerd!

100%

Gratis!

100%

Veilig!

Gratis voor en door watersporters

De community werd gemaakt door en voor watersporters. De community is opgezet door Andre Kuijt eigenaar van AK Maritime Service welke vond dat er heel veel fora's en community's op internet te vinden zijn maar er is er geen één volledig gericht op elektrisch varen. Dat was in onze ogen een gemis. Daarop hebben wij besloten een community volledig gericht op elektrisch varen te starten en zo de watersporter zoekend naar informatie over elektrisch varen beter te kunnen bedienen.

Facebook

Inloggen met Facebook account

100% veilig

of maak een eigen account aan

Anoniem

Volledig anoniem mogelijk

Antwoord op uw elektrisch varen vraagstukken

U zit met een vraag aangaande elektrisch varen deze stelt u in de community. De vraag word beantwoord door enerzijds elektrisch varen specialisten. Meerdere bedrijven zijn actief in onze community. Anderzijds door mede watersporters welke enthousiast zijn over elektrisch varen. Dus schroom niet en stel uw vraag in de community.

Marktplaats elektrisch varen

Wanneer u iets aan te bieden had op het gebied van elektrisch varen. Dan kon dat ook in de elektrisch varen community. Wij hebben speciaal een plek gemaakt waar alle leden hun producten kunnen aanbieden. Dit is geheel kosteloos u hoeft alleen lid te zijn van de community om producten te kunnen plaatsen.