Sentinel boot monitoring

Hou uw boot op afstand in de gaten met een Sentinel boot monitoring systeem. Het Sentinel systeem zorgt voor beveiliging, bewaking en monitoring van uw boot. op afstand kunt u op uw smartphone tablet of computer zien wat er aan boord gebeurt. Zo kunt u uw accu spanning in de gaten houden, bilge niveau, deursensor, positie van de boot en dit alles is nog verder uitbreidbaar met verschillende sensoren. Heeft u al een NMEA2000 systeem aan boord dan is dit ook te koppelen aan uw Sentinel.

Ja dit wil ik!


Alarmering

U kunt alarmeringen instellen zodat u deze op uw smartphone kunt ontvangen. Bijvoorbeeld voor een te lage accuspanning, wanneer er een deur open gaat aan boord terwijl u niet aanwezig bent. Wanneer uw boot buiten een bepaald bereik komt als u ten anker ligt of als de boot onbeheerd in de haven ligt. U kunt een alarm krijgen wanneer de bilgepomp aan boord aan gaat. De walstroom wegvalt en daarbij zijn er nog vele custom instellingen mogelijk.

Sentinel boot monitoring alarm bilgewater

Prijs € 369,- incl jaar abbonnement t.w.v. €117,-

Locatie op de kaart en een log

Het Sentinel boot monitoring systeem slaat uw huidige en afgelegde routes op, de lengte, duur, maximum en gemiddelde vaarsnelheid. Hierop kunt u makkelijk achteraf kijken wat u gevaren heeft en hoe lang u daar over gedaan hebt.

Prijs € 369,- incl jaar abbonnement t.w.v. €117,-


Verschillende extra sensoren aansluiten

Naast de standaad mogelijkheden kun je op de Sentinel boot monitoring ook extra sensoren aansluiten. Standaard zijn accuvoltage voor 4 accu's cq accubanken, deuralarm, bilgepomp. Dit is uitbreidbaar met walstroom indicatie, bewegingsmelder, temperatuur, vochtigheid en nog veel meer custom sensoren. Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier.

Sensoren sentinel boot monitoring


Heeft u een verhuur bedrijf?

Dan is er ook een fleet mogelijkheid. Beheer al uw boten in een webportal op uw computer of in een app op uw telefoon. U kunt de huurders van uw boten gast toegang geven tot de sentinel app voor een ingestelde periode. Dit is zelfs uit te breiden met een wifi router aan boord. Hierdoor kunnen klanten aan boord gebruik maken van het internet aan boord via wifi. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja dit wil ik!