Over ons

AK Maritime Service is een bedrijf wat begin 2009 gestart is met in eerste instantie alleen maar service aan bedrijven in de sleepvaart, offshore en scheepvaart. Wat in de jaren erna uitgegroeid is naar een technische dienstverlener voor rederijen, scheeps- jachtwerven maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het ombouwen van hun schip naar elektrisch varen of de service van hun elektrisch varende schip danwel service aan het technische gedeelte aan boord. Wij hebben op een gegeven moment in eigen beheer een notaris sloep gebouwd en deze voorzien van een 10 Kw aandrijving om zo aan "toekomstige" klanten te kunnen laten zien wat er mogelijk is met elektrisch varen, deze hebben we uiteindelijk weer doorverkocht.

20150507_MS_CT2015 4WD-190 Over ons Logo AK Maritime service

Over AK Maritime Service specialist elektrisch varen

AK maritime Service is in de laatste jaren uitgegroeid tot een specialist in elektrisch varen. Wij leveren en installeren systemen van verschillende merken en leveranciers, hierdoor kijken wij heel objectief tegen de systemen aan en zullen wij altijd het juiste systeem voor de klant selecteren omdat wij niet merk gebonden zijn.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Het leveren en installeren van een elektrische aandrijving van uw boot of schip.
 • Advies op het gebied van elektrisch varen.
 • Service aan uw elektrische boot, van accu tot motor en van lader tot walaansluiting.
 • Service van uw Torqeedo elektrische buitenboord motor.
 • Het leveren van kleine accu's maar ook de grotere accu systemen voor elektrisch varen.
 • Het leveren van een elektrische buitenboord motor.

Waar staan wij voor:

 • Snelle service (bij problemen proberen wij dit binnen 48uur op te lossen)
 • Goed advies
 • Afspraak is afspraak
 • Vakkundig en netjes
 • Groot netwerk met leveranciers

Webshop elektrisch varen accu

Door de specialisatie in elektrisch varen kregen wij steeds meer artikelen op voorraad en steeds meer leveranciers in ons netwerk. In 2011 heb ik mijn eerste webshop opgezet en in 2013 heb ik een webshop laten maken elektrischvaren-accu.nl met meer mogelijkheden als de eerste. Beide webshops draaien op dit moment nog steeds. Wij proberen deze ook steeds met de meest actuele artikelen te vullen voor gunstige prijzen. Zo zijn wij met de Optima Red Top accu de goedkoopste van NL €157,50,-

Persoonlijke service.

Aarzel niet om een beroep te doen op onze vakkennis. Wij proberen constant voor u klaar te staan om u persoonlijk te adviseren bij het bepalen welk product te bestellen voor de juiste toepassing. Neem gerust contact met ons op: wij staan voor u klaar!

Assortiment webshop en prijzen.

Ons assortiment elektrisch varen accu's en artikelen voor het elektrisch varen is één van de meest complete en overzichtelijke dat op de markt te vinden is. Wij helpen u graag zoeken naar het meest geschikte product. U kunt natuurlijk ook terecht op onze website voor informatie over elektrisch varen. Mocht u iets niet kunnen vinden op de website, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. En heeft u onverhoopt iets nodig wat niet op de website staat, dan doen wij er alles aan om dit aan u te kunnen leveren. Bekijk hier ons complete assortiment.

Waarom u graag bij Elektrischvaren-accu.nl wilt kopen?

Er zijn vele winkels voor Elektrisch varen accu's en elektrisch varen materialen. Klanten kiezen Elektrischvaren-accu.nl omdat zij veel meer bij ons krijgen dan alleen lage prijzen. Hieronder een paar redenen:

 • Veilig winkelen.
 • Producten staan overzichtelijk gerangschikt.
 • Makkelijk zoeken met onze zoekmachine.
 • Aantrekkelijke aanbiedingen.
 • Snelle reacties op uw vragen aan onze klantenservice per e-mail, social media of telefonisch.

En nog vele andere extra service voordelen, die u helpen snel, gemakkelijk en voordelig te bestellen in onze webshop. Bekijk hier het complete assortiment.

Elektrisch varen

Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media of het contact formulier hieronder gebruiken:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring van AK Maritime Service deze vind u hier: https://akmaritimeservice.nl/privacy-verklaring/