Page content

Jachtservice en onderhoud | AK Maritime Service

Wij zijn gespecialiseerd in service en onderhoud aan de elektrische systemen aan boord, van elektrische aandrijving tot accu. Maar wenst u service aan uw dieselmotor van de boot dan draaien wij onze hand daar ook niet voor om.

Jachtservice en onderhoud

Jachtservice en onderhoud

Jachtservice en onderhoud

Ieder jacht en schip heeft zo zijn onderhoud nodig. U bent bij ons aan het juiste adres voor jachtservice en onderhoud op maat. Onze focus ligt vooral op de service aan de elektrische aandrijvingen en accu systemen aan boord van schepen. U wilt vooral genieten van uw elektrisch schip dat betekend ook dat de systemen regelmatig nagekeken en onderhouden moeten worden, alleen dan kunt u onbezorgd varen.

Onze jarenlange ervaring in jachtservice en onderhoud zorgen ervoor dat wij uw schip in topconditie kunnen houden. Het bootonderhoud voeren wij meestal uit op locatie, maar heeft u daar niet de mogelijkheid voor dan regelen wij een lokatie bij ons in de buurt.

Afspraak is afspraak

Voordat wij met het servicen en onderhouden beginnen spreken wij eerst alles goed door van te voren en mochten we tijdens het werk nog dingen tegen komen zullen we eerst contact met u opnemen voordat hier iets aan gedaan wordt. Geen verrassingen achteraf.

Onderhoudsmiddelen voor de boot

Wij zijn dealer van een aantal onderhoudsproducten voor de boot. 1 daarvan is Sjippie biedt een overzichtelijke lijn van schoonmaak en onderhoudsproducten voor de boot.Geschikt om de boot van toplicht tot kiel in optimale conditie te houden zonder daar een bakskist vol verschillende potjes, flessen of machines voor nodig te hebben. Sjippie producten passen heel gemakkelijk in een emmer.

Een andere product range die wij hebben is Eurol.

Eurol heeft voor de watersport markt een eigen olie en smeermiddelen lijn opgezet. De nautic lijn, deze lijn is uitermate geschikt voor de toepassingen in de watersport.Eurol maakt olie voor verschillende toepassingen. Voor zowel de buitenboord motoren 2Takt en 4Takt maar ook de diesel en benzine inbouwmotoren. Tevens voor de aandrijving zijn er verschillende soorten olie voor diverse types. Eurol heeft ook diverse smeermiddelen in het programma om uw tandwielen, lagers en diverse draaiende delen te smeren. Eurol drinkwater antivries op basis van monopropyleenglycol is een gebruiksklaar antivries. De antivries is niet giftig en kan prima gebruikt worden in drinkwater systemen maar ook in koelwater systemen.

Bekijk het complete assortiment op: www.elektrischvaren-accu.nl

 Technische dienstverlening

Niet alleen voor jachtservice en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres maar ook voor technische dienstverlening aan uw schip of boot kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring in de beroepsvaart als machinist op schepen. Bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de technische dienstverlening aan uw schip. Heeft u een probleem met uw technische installatie aan boord dan komen wij graag om de storing op te sporen en te verhelpen.

Chief engineer all ships

Chief engineer all ships nodig? Hiervoor kunt u ons bellen. Ik ben in het bezit van chief engineer all ships en heb ruime ervaring met zowel zware olie als gasolie met vele verschillende type motoren.

Wenst u meer informatie neem dan gerust eens contact met ons op.

Contact

Contact formulier AK Maritime Service
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring van AK Maritime Service deze vind u hier: https://akmaritimeservice.nl/privacy-verklaring/