Verander uw SUP in een E-SUP!

Kies nu voor de electrafin. Hiermee verandert u in een handomdraai uw SUP in een board voor lange afstanden waarbij u niet altijd hoeft te peddelen. Als u er even doorheen zit door de harde wind, stroom tegen, kunt u gewoon door blijven varen.

Waarom een electrafin op mijn SUP?

Makkelijke montage electrafin

Makkelijke montage geen modificatie nodig aan huidige SUP board

E-sup tegen wind en golven

Wind, golven, stroom geen probleem meer. U komt altijd weer thuis

Elektrisch aangedreven dus vrijwel geen geluid

draadloze afstandsbediening elektrische SUP

Draadloze afstandsbediening

elektrische sup nul emissie uitstoot

Nul uitstoot

Elektrische SUP variabele snelheid

Variabele snelheid

electrafin

De electrafin heeft mijn huwelijksreis gered. Tijdens het varen met de SUP samen met mijn vrouw kreeg ik gezondheids problemen en we moesten nog 20min peddelen om weer terug te komen. Zonder de electrafin had ik dit niet gered. Binnen 20min en alles op electra kracht waren we weer terug op het strand waar we kampeerde. Alleen op spierkracht had ik daar nooit meer terug gekomen. Voor mij nooit meer anders dan een elektrische SUP.- Quote happy customer

Verander uw SUP in een handomdraai in een elektrische SUP

Gaat u vaak lange stukken op de SUP over de sloten en plassen? Heeft u ook wel eens op de terugweg gedacht "was ik alvast maar thuis". Dat is met de introductie van de Electrafin verleden tijd. Als wind en stroom toenemen, start u de electrafin via de draadloze afstandsbediening op uw peddel en de Electrafin helpt u voort te stuwen tegen de wind en golven. U hoeft in principe alleen maar te sturen om op uw bestemming aan te komen.

U verandert in een handomdraai uw huidige SUP in een elektrische SUP. Wanneer u board voorzien is van een vinbox is het een klusje van nog geen 10min. U monteert de electrafin in de vinbox (zonder aanpassingen aan uw huidige SUP board) en monteert de batterij / controle box bovenop de SUP. Sluit de electrafin aan op de controle box door middel van de kabel en stekker. Monteer de draadloze afstandsbediening op uw peddel en u bent klaar om te gaan. Het totaalgewicht van de hele set is slechts iets meer dan 6kg. Dus makkelijk mee te dragen.

Door de gebruikte materialen is de electrafin in zowel zoet als zout water te gebruiken. De controle box is waterdicht met IP67 certificering. (30min tot 1mtr onder water)

Nooit meer hard tegen de wind/stroom in peddelen? Monteer de electrafin en verander uw SUP in E-SUP

Electrafin

De electrafin is een elektromotor verwerkt in een vin. De schroef zit goed beschermd door de ring eromheen. Doordat de motor in een vin verwerkt zit, is deze makkelijk te monteren op vrijwel ieder SUP board. De motor heeft een variabele regeling welke met behulp van de draadloze afstandbediening van 1 - 99% is in te stellen.

Montage electrafin

Voorzien van lithium accu

De electrafin is voorzien van een 16.8 volt Li-ion accu. Hierdoor weegt de accu inclusief controle box maar 3,5kg. De lithium accu heeft een capaciteit van 420Wh.De gebruikte cellen in de batterij zijn van Samsung en niet 1 of ander chinees merk. De accu is in 4-5 uur weer volledig geladen met de bijgeleverde acculader. Het geheel is verwerkt in een controle box welke IP67 gecertificeerd is. (dus kan 30min onder gedompeld worden in 1 meter water)

lithium accu electrafin

Draadloze afstandsbediening

De electrafin is makkelijk te bedienen met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening: met een druk op de knop harder of zachter, van voor- naar achteruit of de motor uitzetten. Alles binnen handbereik doordat de afstandsbediening met klittenband aan de SUP peddel te monteren is. Maar wat gebeurt er dan als ik van het elektrische SUP board af val? De set wordt geleverd inclusief een dodemanskoord. Hierdoor zal de motor gelijk stoppen als u van het board afvalt.

Snelheid en vaartijd

Wanneer je de electrafin volgas gebruikt, zul je ongeveer 8 km/uur gaan en kan de batterij dit 2 uur volhouden. Wanneer de electrafin op lagere snelheden gebruikt wordt, kan er tot wel 8 uur gevaren worden. Dit komt overeen met een afstand van +/- 25km. De snelheid van de electrafin is traploos regelbaar met de draadloze remote.

Elektrische SUP

De complete set bestaat uit:

Electrafin (motor ingebouwd in de vin) welke past in vrijwel iedere vinbox.
Draadloze afstandsbediening
Controle box
16.8 volt Lithium-ion accu
Acculader
Gebruikershandleiding
2 reserve batterijen voor de afstandsbediening
Electrafin montage materiaal
Dodemans koord
30A reserve zekering

U dient zelf een SUP board te hebben deze is niet inbegrepen.

electrafin set wordt compleet geleverd

Kom de electrafin bij ons uitproberen!

Wij hebben een demo set in Bolsward klaar liggen. Kom hem gerust een keer proberen en testen. Dit kan zowel met uw eigen SUP als met de Mistral Bermuda 11'9 allround SUP die wij hier hebben liggen. Wij zitten aan het water met het bedrijf dus opstappen en wegvaren.


MAAK NU SNEL EEN AFSPRAAK!

Electrafin elektrisch SUP board

U kunt èèn van de eerste in Nederland zijn met een elektrische SUP

Complete aandrijving Electrafin®

€2199,-

  • Elektromotor ingebouwd in vin
  • Draadloze afstandsbediening
  • Lithium accu
  • Makkelijke installatie
  • Geen geluid
  • Geen uitstoot
  • Past in de meeste vin boxen van bestaand SUP boards

Contact

De features!

Electrafin original

Veilig

Waterdichte control box e-sup

Waterdichte control box

E-sup safety koord

Dodemans koord

Electrafin

Tot wel 25km range

Draadloze afstandsbediening E-sup

Draadloze afstandsbediening

Geen tools bij montage

Geen tools bij montage

Universele passing

Universele passing

Variabele snelheid elektrische SUP

Variabele snelheid

Ja, ik wil hem proberen!