Page content

AK Maritime Service aanbiedingen pagina

Optima red top 4.2s 50ah start accu

Optima red top 4.2s 50ah start accu

Optima Red top 4.2s 50ah is de ultieme start accu van dit moment. De Optima accu is een zogenaamde AGM spiraal accu.

Zeer hoge koudstartstroom 815A voor het formaat van 245 x 175 x 200mm. Deze kleine krachtpatser krijgt zelfs de grootste trekkers gestart!

De accu zal ervoor zorgen dat uw startmotor sneller en makkelijk ronddraait en de motor sneller zal aanslaan. Hierdoor zal hij veel grotere accu's kwa formaat kunnen vervangen. Wordt zeer veel toegepast in de agrarische sector en op generator sets. Tevens veel in 4x4 voertuigen en in campers als start accu.

Torqeedo travel 1003 elektrische buitenboord motor

Torqeedo travel 1003 elektrische buitenboord motor

Heeft u nu een zware en stinkende buitenboord motor? Zou u ook niet graag een buitenboord motor willen hebben die niet stinkt, makkelijk te tillen en stil is?

De Torqeedo travel 1003 elektrische buitenboord motor is schoon, niet zwaar en is makkelijk te tillen. De motor is vergelijkbaar met een 4pk benzine motor.

De Torqeedo elektrische buitenboord motor word geleverd compleet met een lithium accu welke in de motor zit geïntegreerd. Hierdoor heeft u geen losse benzine tank meer in de boot staan. De accu is makkelijk te laden met de bijgeleverd accu lader.

Accukabel op maat


Schrikt u ook altijd zo van de prijzen van de accukabel en het op maat maken? Wij maken accukabels op maat tegen zeer concurrerende prijzen. Daarbij zijn de accukabels en kabelschoenen ook nog eens gunstig geprijsd.

Wij maken gebruiken van dubbel geïsoleerde accukabel welke zeer soepel in gebruik is. Dus de kabel doorvoeren en een hoek om is geen probleem door de zeer soepele kern van de kabel.

Wij hebben de mogelijkheid om verschillende perskabelschoenen aan de kabel te persen met onze perstang en te voorzien van een krimpkous om het geheel netjes af te werken.

Hier volgt snel nog een aanbieding


Wij zullen spoedig nog een aanbieding toevoegen.